Mixed Industries
1419
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1419,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Non-food consumer goods

MIXED.Industries is als een popcornmachine. Wij weten namelijk van iets simpels iets veel beters te maken. Wij zijn een overkoepelende organisatie waaronder nieuwe merken, kansen en producten worden ontwikkeld.

 

MIXED.Industries biedt onder de noemer Non-food consumer goods een breed scala aan ADL-oplossingen (hulpmiddelen) aan. Hieronder vallen onder andere de merken Vitility, Escentiall en EEZZY. Daarnaast produceert en ontwikkelt MIXED.Industries Private Labels om retailketens de beste oplossing te kunnen bieden in een sterk opkomende markt. Naast een aantrekkelijk assortiment voor de retailmarkt wordt ook een uitgebreide verkoop- en marketingondersteuning aangeboden.

Onze merken

Escentiall

 

Escentiall combineert comfort met een vernieuwend en fris design. Dit merk verandert de adl markt en geeft een kleur aan de adl branche. Kunnen we het nog wel adl noemen? Escentiall is sinds oktober 2018 op de markt gelanceerd en hierbij het nieuwe designbrand van MIXED.Industries.

Vitility

 

Vitility is het merk achter de handigste producten om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Terwijl anderen problemen zien, kijkt Vitility naar oplossingen. Niet per se omdat het nodig is maar omdat het prettig is. Een beetje ondersteuning kunnen we toch allemaal weleens gebruiken?

EEZZY

 

Net als Vitility biedt ook EEZZY producten aan welke het leven makkelijker maken. Een betrouwbare service, goede logistiek en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding typeren EEZZY. De producten helpen met de alledaagse activiteiten. Er is geen betere kwaliteit beschikbaar in deze prijsrange.

Private Label

 

Naast Vitility en EEZZY bieden wij ook de mogelijkheid voor het opzetten van een private label. Wij kunnen u helpen met een volledig op maat gemaakt assortiment. Daarbij zijn wij actief van development tot sourcing, maar ook de volledige branding kunnen we voor u verzorgen!

Ons sales team

Mark_rondje_popcorn

Mark Taris

CCO
Stuur mail

Babette_rondje_popcorn

Babette van Nuland

Sales
Stuur mail

Customer service

MIXED.Industries heeft een uitgebreide Customer service welke u graag helpt met al uw vragen. Wij begrijpen het belang van de customer experience maar al te goed en Customer service is dan ook een essentieel onderdeel binnen MIXED.Industries. Dit draagt mede bij aan het tevreden klantenbestand waar we al jaren zo trots op zijn.

Marketing support

MIXED.Industries biedt haar klanten graag nét dat beetje extra aan. Al jarenlang is een uitgebreide marketing support een vast onderdeel waarmee we ondersteuning bieden aan de sales van onze merken bij onze klanten. Dat doen we op verschillende manieren. Het creatieve team van MIXED.industries bestaat uit vormgevers en marketeers die elke uitdaging aangrijpen en reeds vele oplossingen hebben ontwikkeld die wellicht ook op uw organisatie van toepassing zijn. Marketing support varieert van de gratis online beeldbank, tot magazines, flyers en complete marketing campagnes.

Product development & sourcing

MIXED.Industries ontwikkelt eindproducten op basis van een basisgedachte of -richting. Samen met u ontwikkelen we een aantrekkelijk design waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met commerciële kansen en productiekosten. Wij hebben jarenlange ervaring met het sourcen van stabiele en kwalitatieve leveranciers in Azië voor zowel bestaande- als nieuwe producten. Een samenwerking met MIXED.Industries zorgt er dan ook voor dat u alle valkuilen van het zaken doen in bijvoorbeeld China kunt vermijden en zo kosten en tijd bespaard.

Voordelen

Maatwerk

Wij leveren concepten op maat en zetten de wens van de klant voorop om tot een goed resultaat te komen.

Ervaring

We hebben reeds tientallen jaren ervaring met het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van ADL artikelen.

Vernieuwend

Innovatief denken is een belangrijk doel binnen de organisatie om te blijven vernieuwen en verbeteren.

Expertise

Met vele jaren aan kennis en kundigheid kunnen wij onze klanten altijd voorzien van het juiste advies.

Kom in contact met ons!