PRODUCTONTWERP EN PRODUCTIE

MIXED.Industries ontwikkelt producten ter verrijking en verbetering van onze eigen merken, concepten en categorieën, maar ook die van externe partijen. Uiteraard begint dit met een basisgedachte voor een product of een behoefte. Binnen de kaders van de merkvisie ontwerpen en ontwikkelen we aantrekkelijk design die efficiënt gerealiseerd kan worden.

Door jarenlange ervaring in samenwerkingen met fabrieken verspreid over de gehele wereld is MIXED.Industries expert geworden in het optimaliseren van productieprocessen. Via een uitgebreid netwerk en heel wat ‘frequent flyer miles’ zorgen we voor een geoliede machine.

LOGISTIEK EN OPSLAG

Het team van MIXED.Industries is ingericht op iedere logistieke taak. Van assemblage, opslag & voorraadbeheer tot secure orderverwerkingen. Via twee locaties zorgen wij voor de levering aan retailers en distributeurs over de gehele wereld.

PROMOTIE EN MARKETING


MIXED.Industries biedt haar klanten graag nét dat beetje extra aan. Uitgebreide marketing support is een vast onderdeel waarmee we ondersteuning bieden aan de sales van onze merken bij onze klanten. Dat doen we op verschillende manieren.

Het creatieve team van MIXED.industries bestaat uit vormgevers en marketeers die elke uitdaging aangrijpen en reeds vele oplossingen hebben ontwikkeld die wellicht ook op uw organisatie van toepassing zijn. Marketing support varieert van een online beeldbank tot magazines, flyers en complete marketing campagnes.

(AFTER)SALES


MIXED.Industries heeft een uitgebreide Customer service welke u graag helpt met al uw vragen. Wij begrijpen het belang van de customer experience maar al te goed en Customer service is dan ook een essentieel onderdeel binnen MIXED.Industries. Dit draagt mede bij aan het tevreden klantenbestand waar we al jaren zo trots op zijn.

KOM IN CONTACT MET ONS!