OVER VITILITY

Vitility is het merk achter de handigste producten om het dagelijkse leven makkelijker te maken. Terwijl anderen problemen zien, kijkt Vitility naar oplossingen. Niet per se omdat het nodig is maar omdat het prettig is. Een beetje ondersteuning kunnen we toch allemaal weleens gebruiken?

Het assortiment van Vitility is opgedeeld in zes verschillende categorieën. In dit assortiment bieden we producten die helpen met opstaan, persoonlijke verzorging, bereiden van eten en wandelen. Vitility helpt graag om een zo’n actief en zelfstandig mogelijk leven te leiden. Jong en oud, met of zonder medische beperking, Vitility is er voor iedereen.

VITILITY EN MIXED.INDUSTRIES

MIXED.Industries heeft de afgelopen drie jaar actief gewerkt aan de doorontwikkeling van het merk Vitility. Zowel het assortiment, de verpakking, als de branding is naar een hoger niveau getild. Ook de visie achter het merk is verschoven door de ontwikkelingen van de markt en binnen in de organisatie. Daardoor is Vitility een aantrekkelijk merk voor retailketens geworden.

Doordat we voorop lopen met ontwikkelingen en visie, hebben we een markt voor ADL producten gecreëerd. Daarmee is een van oudsher niche product rijp gemaakt voor de mainstream markt. Een belangrijk onderdeel in die verschuiving is onze visie met als basis; We praten niet over hulpmiddelen omdat dit een ouderwets, medisch, betuttelend en te negatief beeld heeft.

Vitility retail producten zijn nuttige producten welke het leven makkelijker maken. MIXED.Industries is dan ook uw partner voor Vitility producten.

RETAILASSORTIMENT

Vitility Retail heeft een assortiment samengesteld met alle Vitility producten die aansluiten bij de wensen en behoeften van de verschillende retailers.

CATEGORIEËN
Het Vitility assortiment is opgedeeld in zes verschillende categorieën.

  Bed & Bath
  Kitchen & Dining
Household & Living
 Office & Leisure
Mobility
 Health & Fitness

RETAILPRIJSLIJST 2019

Voor meer informatie en de actuele retailprijzen van Vitility kunt u contact opnemen met Sales Support.

Contact

CATALOGUS 2019

Het huidige retailassortiment van Vitility kunt u terugvinden in de catalogus.

Catalogus

MAGALOGUE

De magalogue geeft een goede indruk van het retailassortiment van Vitility.

Magalogue

DISPLAYS VOOR RETAIL

VEELZIJDIGHEID IN DISPLAYS
Vitility wordt aangeboden in diverse soorten en formaten winkels. Daarom bieden we veel veelzijdigheid in winkeloplossingen. We hebben kant en klare concepten voor uw schapsysteem maar kunnen ook losse displaysystemen aanbieden. Met deze verschillende opties is er voor elke type of formaat winkelconcept een Vitility locatie te creëren. Of u een display geschikt voor impulsaankopen zoekt, of een 5 meterconcept voor uw maxistore.

OP MAAT GEMAAKT DISPLAY
Door de hoge mate van flexibiliteit en maatwerk is het lastig om een goed beeld te vormen van het eindresultaat. Daarom werken wij uw op maat gemaakte display graag uit in een 3d beeld. Op deze manier krijgt u een goede indruk hoe het display daadwerkelijk in uw winkel(s) past. Uiteraard zorgen wij voor unieke designs die aansluiten op uw winkelconcept.

VERPAKKING MET UITSTRALING

De verpakking van een product is een belangrijk aspect voor de gehele uitstraling van het merk. De Vitility Retail verpakking is bijzonder goed doordacht en van alle benodigde facetten voorzien. Het gehele retailassortiment van Vitility beschikt over een herkenbare verpakkingslijn met een duidelijke focus op de zes productgroepen die te herkennen zijn aan de kleuren. De verpakkingen zijn van hoge kwaliteit en hebben een krachtig design. Daarnaast is de achterzijde voorzien van handelingsfoto’s zodat de eindgebruiker meteen een goed beeld krijgt over het product en hoe deze gebruikt dient te worden.

ONZE DISTRIBUTEURS

MIXED.Industries heeft een breed netwerk van distributeurs om Vitility wereldwijd te vertegenwoordigen. We realiseren ons dat iedereen een cruciale rol speelt in het proces om Vitility naar een steeds hoger niveau te tillen en voortdurend te verbeteren. Indien u geïnteresseerd bent in een kostbare samenwerking met Vitility als distributeur of dealer, neem dan contact op met MIXED.Industries.

ONZE RETAILKLANTEN

KOM IN CONTACT MET ONS!