OVER ONS

MIXED.Industries is een creatief en ambitieus full-service productontwikkelingsbedrijf. Wij creëren alledaagse producten en concepten in acht verschillende categorieën en bouwen aan onze merken Escentiall., Vitility, EEZZY en FRST. Ook bieden wij uitgebreide private label mogelijkheden. Als fabrikant in alledaagse producten leveren wij onze producten in hoog, midden en laag segment om zo elke b2b klant de gewenste optie te kunnen bieden en te voorzien in hun behoefte.

ONTSTAAN

MIXED.Industries is in 2015 ontstaan als gevolg van het succesvol uitbouwen van de merken Vitility en FRST. Dit proefde naar meer! Kenmerkend voor de organisatie is innovatie, ondernemerschap en de wil om buiten de lijntjes te kleuren als daar meer kansen en mogelijkheden liggen. Momenteel heeft MIXED.Industries een groot klantenbestand opgebouwd en leveren we alledaagse producten aan meer dan 25 landen wereldwijd.

WAT DOEN WIJ?

MIXED.Industries bestaat uit een team van 18 ondernemende mensen die veelal veel verschillende dingen doen. Maar waar houden wij ons dan heel de dag mee bezig om onze klanten te kunnen voorzien in hun behoeftes?

Product ontwerp
Productie
Logistiek en opslag
Promotie en marketing

(After)sales

Meer info

KOM IN CONTACT MET ONS!