ALLEDAAGSE PRODUCTEN

MIXED.Industries is een creatief en ambitieus full-service productontwikkelingsbedrijf. Wij creëren alledaagse producten en concepten in acht verschillende categorieën en bouwen aan onze merken Escentiall., Vitility, EEZZY en FRST. Ook bieden wij uitgebreide private label mogelijkheden.

OUR CATEGORIES

MIXED.Industries ontwikkelt alledaagse producten in acht verschillende categorieën, namelijk: slapen, bad, douche & toilet, persoonlijke verzorging, koken & tafelen, hobby & vrije tijd, mobiliteit & reizen, gezondheid, huishouden.

Meer info

OUR BRANDS

Wij zien MIXED.Industries als een popcornmachine en ontwikkelen voortdurend nieuwe merken, kansen en producten. Wij weten namelijk van iets simpels iets veel beters te maken. De eigen merken waar MIXED.Industries aan bouwt:

Meer info

OEM / PRIVATE LABEL

Wilt u ook een eigen Private Label op de markt brengen? MIXED.Industries is al jaren gespecialiseerd in het opzetten van sterke OEM / Private labels. We houden rekening met de wensen en behoeften van de verschillende opdrachtgevers en werken daardoor gericht en leveren continu maatwerk.

Meer info

OUR CLIENTS

KOM IN CONTACT MET ONS!