Mixed Industries
1794
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1794,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Leisure

MIXED.Industries is als een popcornmachine. Wij weten namelijk van iets simpels iets veel beters te maken. Wij zijn een overkoepelende holding waaronder nieuwe merken, kansen en producten worden ontwikkeld.

 

MIXED.Industries biedt onder de noemer Leisure opblaasbare waterpretparken met een enorme flexibiliteit in design aan. WaterCamp creëert unieke opblaasbare waterparken met afzonderlijke componenten die kunnen worden gecombineerd tot een compleet waterpark. We bieden de mogelijkheid om een volledig unieke look en zelfs unieke componenten te creëren.

Ons merk

WaterCamp

 

WaterCamp biedt standaardcomponenten aan die u kunt combineren tot een uniek park. We bestellen en leveren op afroep, daarom kunnen we produceren in kleuren die u wenst. Het is daarbij uiteraard mogelijk om uw eigen logo te plaatsen in plaats van het WaterCamp-logo. WaterCamp gaat echter een stap verder door componenten op maat te ontwerpen en ontwikkelen om tot een uniek waterpark te komen. Passend bij de uw uitstraling.

Ons sales team

Jos_rondje

Jos van Dal

Business Unit Manager

Stuur mail

Dave_rondje

Dave Boeren

CEO

Stuur mail

Product development & sourcing

WaterCamp ontwikkelt waterparken op basis van een basisgedachte of -richting. Samen met u ontwikkelen we een park op maat met een  aantrekkelijk design. Uiteraard houden we rekening met commerciële kansen en productiekosten. Ook kunt u ervoor kiezen te werken met standaard componenten en deze te restylen. Daarnaast is het ook mogelijk om een compleet park te leveren in de door u gewenste kleuren en met uw logo.

Mogelijkheden

Components

Wij ontwikkelen losse componenten welke u zelf kunt combineren tot een compleet park. Zo stelt u zelf uw park samen.

Complete parks

Ook is het mogelijk een compleet park ontwikkeld door WaterCamp af te nemen. Deze bieden wij aan in verschillende formaten.

Custom Design

Creer uw eigen unieke module. Verander kleuren, design afwijkende vormen, unieke componenten of letters. Alles is mogelijk

Kom in contact met ons!