ECU-UPGRADES

FRST heeft 3 pijlers: performance, personalize en perfection. Onze basis is een enorme passie voor auto’s en motoren. Daarom laten we iedereen graag het ultieme rijplezier ervaren zoals wij dat zelf ook willen. Onder de noemer performance verzorgen we onder andere ECU-upgrades.

FRST
ECU-upgrade FRST

HOOGWAARDIGE KWALITEIT SOFTWARE

Dankzij onze service, kwalitatief goede producten en hoogwaardige kwaliteit software is vrijwel alles mogelijk. De lat ligt hoog omdat we dat zelf niet anders zouden willen. Alleen het beste is goed genoeg. Op het gebied van performance telt ieder detail. Onze focus ligt dan ook op het bieden van de hoogste kwaliteit producten en diensten. Deze producten kunnen we ook voor andere organisaties verzorgen.

FRST SCHOONMAAKLIJN

Onderhoud van uw voertuig is zeer belangrijk. FRST biedt hiervoor makkelijk te gebruiken producten, voor zowel ex- als interieur. Het poetsen van uw voertuig is niet alleen een esthetische verbetering, het verlengt ook nog eens de levensduur van de lak zodat roest geen kans krijgt en het voertuig blijft glanzen. Onze producten zijn perfect voor het wassen, reinigen, beschermen en verzorgen van uw auto, motor, scooter en kart.

Schoonmaakproducten FRST
MIXED.Industries performance

PERFORMANCE

Het optimaliseren van motormanagement software ter verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen is onze specialiteit.

MIXED.Industries personalize

PERSONALIZE

Maak uw voertuig uniek en personaliseer het. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld welke zorgen voor de unieke uitstraling.

MIXED.Industries perfection

PERFECTION

Naast efficiëntie en een persoonlijke touch, is onderhoud van uw voertuig zeer belangrijk. FRST biedt hiervoor enkele makkelijk te gebruiken producten.

Popcorn

KOM IN CONTACT MET ONS!