Mixed Industries
1820
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1820,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Business Services

MIXED.Industries is als een popcornmachine. Wij weten namelijk van iets simpels iets veel beters te maken. Wij zijn een overkoepelende holding waaronder nieuwe merken, kansen en producten worden ontwikkeld. MIXED.Industries biedt onder de noemer Business Services creatieve oplossingen voor uw bedrijf aan. Dit doen we door middel van een grafische studio en een productontwikkelaar.

 

Door jarenlange kennis in het bedrijfsleven van het ontwikkelen van nieuwe producten tot de communicatie zijn we tot de conclusie gekomen dat hier onze kracht ligt. We realiseren groei, meetbare resultaten en een belangrijke bijdrage aan imago’s.  Studio zoetzout brengt de communicatie en uitstraling van merken en organisaties op smaak. The Product Factory ontwikkeld producten naar wens van de klant. Niets is onmogelijk.

Onze merken

Studio zoetzout

 

Extra smaak toevoegen, dat is wat Studio zoetzout doet. Zoetzout is een studio voor grafische en audiovisuele projecten. Huisstijlen, folders, content, video, fotografie. Creativiteit en strategie in de breedste zin om de communicatie en uitstraling van uw merk of organisatie op smaak te brengen.

The Product Factory

 

Niets is onmogelijk bij de Product Factory. We adviseren, designen, sourcen en produceren alles wat u nodig heeft en wat uw wenst. Het maakt niet uit over watvoor product het betreft. Ons netwerk van fabrikanten en de mogelijkheden voor verschillende materialen zijn eindeloos.

Ons sales team

Antoine_rondje

Antoine de Jong

Studio zoetzout
Stuur mail

Jos_rondje

Jos van Dal

The Product Factory

Stuur mail

Kom in contact met ons!