Mixed Industries
1691
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1691,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Automotive

MIXED.Industries is als een popcornmachine. Wij weten namelijk van iets simpels iets veel beters te maken. Wij zijn een overkoepelende holding waaronder nieuwe merken, kansen en producten worden ontwikkeld. MIXED.Industries biedt onder de noemer Automotive een breed scala aan mobiliteitsoplossingen aan.

 

Onze passie voor auto’s en motoren zorgde voor de ontwikkeling en doorgroei van FRST en FRST Store. FRST is gespecialiseerd in auto performance (chiptuning), styling, reiniging en detailing. De focus van FRST Store ligt bij het bieden van de hoogste kwaliteit producten en diensten voor moter, scooter en kart. Beiden bedrijven willen u graag het ultieme rijplezier laten ervaren!

Onze activiteiten

FRST

 

FRST is een merk gespecialiseerd op het gebied van auto performance (in de volksmond ook wel chiptuning genoemd), styling, reiniging en detailing. Dankzij onze service, kwalitatief goede producten en ontwikkelde software is vrijwel alles mogelijk voor uw auto.

FRST Store

 

FRST Store is een garagebedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren, onderhouden en repareren van uw motor, scooter en kart. Daarbij hoort het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit producten zoals de complete lijn cleaning products voor het ultieme rijplezier.

Ons sales team

Bas_rondje

Bas Vrinten

FRST
Stuur mail

Bart_rondje

Bart Klazen

FRST Store
Stuur mail

FRST schoonmaaklijn

Onderhoud van uw voertuig is zeer belangrijk. FRST biedt hiervoor makkelijk te gebruiken producten, voor zowel ex- als interieur. Het poetsen van uw voertuig is niet alleen een esthetische verbetering, het verlengt ook nog eens de levensduur van de lak zodat roest geen kans krijgt en het voertuig blijft glanzen. Onze producten zijn perfect voor het wassen, reinigen, beschermen en verzorgen van uw auto, motor, scooter en kart.

Pijlers

Performance

Het optimaliseren van motormanagement software ter verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen is onze specialiteit.

Personalize

Maak uw voertuig uniek en personaliseer het. Wij hebben een aantal producten ontwikkeld welke zorgen voor de unieke uitstraling.

Perfection

Naast efficiëntie en een persoonlijke touch, is onderhoud van uw voertuig zeer belangrijk. FRST biedt hiervoor enkele makkelijk te gebruiken producten.

Kom in contact met ons!